<
Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Vitaliteit man
Vitaliteit vrouw
Vitaliteit ouderen
Supplement A
Supplement B
Supplement C
Spijsvertering
Hart programma
Snack-duo
Tea-time
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Vitaliteit , welzijn en fitter gevoel het Herbalife supplementen en gezond eten

WELZIJN VOOR DE MAN

VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER  

Sterk en vitaal!

Tegenwoordig is er veel stress en weinig tijd om te eten. Vaak wordt gegrepen naar fastfood, om de honger te stillen. U doet uw lichaam -en daarmee uzelf- daar geen plezier mee.

De oplossing: Herbalife biedt optimale voeding in een glas!

In een handomdraai voorziet u uw lichaam van de essentiŽle bouwstoffen die het zo hard nodig heeft. Herbalife heeft natuur en wetenschap gecombineerd en is erin geslaagd een complete ondersteuning te bieden voor uw welzijn. Het sterk en vitaal pakket bestaat uit:

  • Formule 1 bevat essentiŽle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De voedingsstoffen van deze uitgebalanceerde voeding kunnen snel door het lichaam worden opgenomen.
  • Vezel & kruidentabletten, een mengsel van havervezels en kuiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen.
  • RoseOx is een natuurlijke antioxidant die uw lichaam helpt beschermen tegen gevaarlijke vrije radicalen, die onstaan in uw lichaam, door o.a. inademen van verontreinigde lucht, door straling en door actieve beweging.
  • Herbalifeline is vanwege de omega-3 vetzuren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige diepzeevis-oliŽn, een essentieel voedingssupplement voor ieder mens. Omega-3 wordt verondersteld positieve werking te hebben op de elasticiteit van bloedvaten, op de functie van het hart en de hersenen, op de bloeddruk en het soepel houden van gewrichten.
  • NRG, een mild, natuurlijk kruid dat alles in zich heeft om u overdag beter te laten presteren. NRG tabletten bevatten het allerbeste van wat ťťn van de meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft. Het is een fantastisch voedingssupplement voor mensen die altijd druk in de weer zijn, het helpt je alert en fit te blijven!

Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!

Het is een pakket voor een maand en bevat de volgende producten:
- 1x Formule 1 cellulaire voeding
- 1x Formule 2 vezel en kruidentabletten
- 1x RoseOx
- 1x New Herbalifeline
- 1x NRG tabletten

Bestel dit zeer complete voedingspakket of bestel de producten afzonderlijk.

Een uitgebreide omschrijving per product kunt u vinden bij alle producten

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife