Herbalife kopen, afslank programma, met begeleiding afslanken, dieet tips, Herbalife afslanken, dieet afvallen, herbalife distributeur, gezond dieet voor afslanken, herbalife afvallen en gewichtsbeheersing van herbalife nederland Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Afslank programma Herbalife kopen met begeleiding afslanken

Herbalife kopen, afslank programma, met begeleiding afslanken, dieet tips
Herbalife kopen, afslank programma, met begeleiding afslanken, dieet tips
Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
20+ pakket
30- pakket
30+ pakket
40- pakket
40+ pakket
Quickstart
Quickstart plus
Advanced
Advanced plus
Ultimate
Ultimate plus
Shapeworks 1
Shapeworks 2
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten

         
contact - bestellen - afslanken - aankomen - vitaliteit - sportvoeding
Gezond , verantwoord en blijvend afslanken met het dieet van Herbalife

 

Herbalife kopen, afslank programma, met begeleiding afslanken, dieet tips VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER  

ULTIMATE PROGRAMMA

ULTIMATE = pakket met 2x Formule 1 shake = Afslankprogramma voor 1 maand

 • De Formule 1 shake voorziet u van de essentiŽle voedingsstoffen, die uw lichaam dagelijks nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.
 • De Vezel en kruidentabletten (Voorheen Formule 2), een combinatie van havervezels en geselecteerde kruiden die elkaar versterken en zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen uit het voedsel, leiden tot een schoner spijsverteringskanaal, waardoor de voeding beter wordt opgenomen.
 • Cell Nutrition is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen. Cell Nutrition is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekent een ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit.
 • Thermojetics kruidendrank: Vervang uw gewone thee en koffie door deze drank die u helpt om u een extra vitaal gevoel te geven, waardoor u helemaal klaar bent om alles aan te pakken, inclusief uw gewichtbeheersingsplannen!
  De kruidendrank maakt het eenvoudiger om af te slanken, het is een turbo op de producten en het vermindert de trek naar tussendoortjes.
  Ook wordt de kruidendrank gedronken als energiedrank voor sporters. Een heerlijke kruidendrank, die u een opkikker geeft!
 • Cell-u-loss (Voorheen Formule 3), die uw cellulitis in de probleemgebieden rondom buik, billen en benen aanpakt. Het kan het lichaam helpen bij het herstellen van de natuurlijke vochtbalans. De kruidensamenstelling is behulpzaam bij de afvoer van afvalstoffen. Deze twee processen samen zorgen ervoor dat het verschijnsel van de sinaasappelhuid wordt tegengegaan.  

Samengevat: 'Ultimate' bevat de volgende producten:
- 2x Formule 1 maaltijdvervanger
- 1x Vezel en kruidentabletten (Voorheen Formule 2)
- 1x Cell Nutrition
- 1x Thermojetics kruidendrank 50 gr.
- 1x Cell-u-loss (Voorheen Formule 3).

Vervang twee maaltijden per dag, eet ťťn gevarieerde, gezonde maaltijd en neem geen of gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in. Bij alle maaltijden neemt u 2 Vezel en kruidentabletten (Voorheen Formule 2), 1 Cell-u-loss (Voorheen Formule 3) tablet en 1 Cell Nutrition tablet. Gaanderweg wordt dit afgebouwd. Gedurende de dag drinkt u twee of meer koppen Thermojetics kruidendrank. Natuurlijk ontvangt u bij uw pakket een uitgebreide gebruiksaanwijzing en tips voor het volgen van het programma.

De balansperiode duurt even lang als de afslankperiode, om uw lichaam weer te laten wennen aan gewone voeding. Doet u dit niet, dan treedt het bekende JOJO-EFFECT op. Gun uw lichaam dus de tijd! Op deze manier zult u uw afslankresultaat op lange termijn kunnen behouden.

Advies: Begin met het 'Ultimate Complete' programma en bouw af met dit 'Ultimate' programma!


Kruidendrank: kies uit de smaken:

 • Naturel (ook in voordeelverpakking van 100 gram)

 • Framboos

 • Citroen

 • Perzik

Voor de Formule 1 voeding kunt u  kiezen  uit de smaken:

 • Vanille

 • Aardbeien

 • Chocolade

 • Tropische vruchten

 •  Cappuccino

 • Cookies & cream

Het is natuurlijk mogelijk om twee verschillende smaken Formule 1 te kiezen, voor de variatie.

Een uitgebreide omschrijving per product kunt u vinden bij alle producten

 

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen gezondheid, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteine dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife