>
Herbalife,vitaliteit,verjongen voedingssupplementen gewichtsbeheersing,afvallen,maaltijdvervanger afslanken,voedingsupplement,afvallen voedingssupplementen,gewichtstoename,gewichtsafname,voedingssupplementen herbalife,snel,gezond,afvallen,voedingsupplement,gewichtsbeheersing,sportvoeding,huidverzorging,product,producten,voedingssupplementen herbalife,distributeur,herbal-life,online,bestellen,herbalive,maaltijdvervanger,voedingssupplementen,voedingssupplement,maaltijdvervanger,dieet,dieten,lijnen Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Vitaliteit man
Vitaliteit vrouw
Vitaliteit ouderen
Supplement A
Supplement B
Supplement C
Spijsvertering
Hart programma
Snack-duo
Tea-time
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Vitaliteit , welzijn en fitter gevoel het Herbalife supplementen en gezond eten

 GOEDE SPIJSVERTERING

Goede SpijsverteringVOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER  

 

Heeft u moeite met uw stoelgang? Haal het beste uit uw voeding en profiteer van de milde kruiden en planten die wij hebben geselecteerd voor de reiniging van uw ingewanden.

Aloe vera siroop uit de allerbeste kwaliteit persingen van de AloŽ Vera plant. Biedt een verzachtende uitwerking op de spijsvertering en ondersteunt het natuurlijke zelfreinigende vermogen van het lichaam. Volgens gebruikers is de drank zeer effectief voor het herstellen en kalmeren van maag - en darmproblemen. Het gebruik van dit product brengt het spijsverteringsproces weer op gang en ondersteunt en versnelt het gewichtsbeheersingsprogramma.

Fiberbond tabletten zorgen ervoor, dat 25% van het dierlijk vet dat u consumeert, wordt ingekapseld en afgevoerd; U neemt minder vet op. Dit heeft dus positieve werking op het cholesterolgehalte.

Cell nutrition want uw lichaam heeft dagelijks te lijden onder milieuverontreiniging, stress en slechte eetgewoonten. Zelfs als u denkt dat u alles goed doet, gezond eet, veel beweegt en genoeg rust neemt kunt u zich vermoeid en afgepeigerd voelen.
Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen.

Samengevat bestaat deze set uit:
- 1 x AloŽ Vera Siroop, fles met schroefdop 240 ml (verdunningsfactor 1 op 7)
- 1 x Fiberbond, pot 90 tabletten (voldoende voor 30 dagen)
- 1 x Cell Nutrition, pot 90 capsules (voldoende voor 30 dagen)

Een uitgebreide omschrijving per product kunt u vinden bij alle producten

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."
 


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife