Herbalife afslanken, dieet afvallen, herbalife distributeur, gezond dieet voor afslanken, herbalife afvallen Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur    Klant login>>>

Herbalife afslanken voor verantwoord afvallen en natuurlijk dieet


Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
20+ pakket
30- pakket
30+ pakket
40- pakket
40+ pakket
Quickstart
Quickstart plus
Advanced
Advanced plus
Ultimate
Ultimate plus
Shapeworks 1
Shapeworks 2
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten

         
contact - bestellen - afslanken - aankomen - vitaliteit - sportvoeding
Afslanken met Herbalife - Herbalife dieet voor verantwoord afvallen

Herbalife werkt anders dan een ander afslank product!
Het is een gezondheid - en voeding programma dat hoog is aan voedingswaarde, dus niet alleen maar een dieet. U raakt er vet en centimeters mee kwijt en het geeft u veel energie er voor terug. De producten reinigen bovendien uw lichaam, waardoor u zich fit en energiek voelt. Dat is een groot verschil met de meeste afslankmethodes waarbij u vermoeid en vaak chagrijnig wordt door het tekort aan voedingsstoffen. U gebruikt uitgebalanceerde voeding dus uw lichaam krijgt geen tekorten, maar u zult alle overtollige vetten uit het lichaam afvoeren en zo werken aan een stabiele gewichtsbeheersing. U zult dus gezond afvallen met Herbalife.

U verliest vet en GEEN spiermassa zoals met de meeste afslankproducten, maar vet!
Daarom heeft u na afloop ook geen jo-jo effect, maar blijft u op gewicht als u uw gewenste gewicht bereikt hebt.

Het is heel simpel in gebruik:
U vervangt 2 maaltijden (meestal is dit het ontbijt en de lunch) door een voedzame Herbalife maaltijd, 3 keer per dag neemt u de tabletten op basis van natuurlijke kruiden, en ’s avonds eet u gewoon wat u lekker vindt. U hoeft dan geen calorieŽn te tellen, maar kunt gewoon met uw gezin mee-eten wat u lekker vindt, zolang het maar een normale hoeveelheid is.

Welk programma past bij u?
Als starter kunt u het beste kiezen voor het nieuwe programma: Shapeworks! Met dit programma worden de beste resultaten behaald, met name door de juiste hoeveelheid proteÔne waar u uw lichaam van voorziet, waardoor u geen hongergevoel zult hebben en u uw spieren optimaal voedt.

Daarnaast zijn er de basis-/startprogramma's: Quickstart t/m Ultimate Complete. Bent u boven de 30, dan adviseren wij om minimaal het Advanced programma te kiezen, omdat het lichaam dan een extra steuntje wel kan gebruiken. Vul uw programma aan tot Complete (met Thermo Complete) om het lichaam te ondersteunen in de productie van energie, om u compleet fit te voelen!

Zoekt u een afslankprogramma met gerichte supplementen, passend bij uw leeftijd, lees dan meer over de 20+ t/m 40+ programma's, of laat u adviseren welke (andere) supplementen voor u geschikt zouden kunnen zijn.

De aangeboden afslankprogramma's zijn voldoende voor een maand. D.w.z. twee bussen Formule 1 shake per maand.

Als u geen keuze kunt maken of meer wilt weten, neem dan contact met ons op of vul een adviesaanvraag formulier in.

Hoe werkt het?
- Afslankfase: Tijdens de afslankfase vervangt u twee maaltijden door een heerlijke shake. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u ťťn maaltijd 'normaal'. Als u op streefgewicht bent, volgt u een stabilisatiefase.

- Stabilisatiefase: Na de afslankperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase die het jojo-effect kan helpen voorkomen. U vervangt in deze fase ťťn maaltijd door een shake en u eet 2 maaltijden 'normaal'.

 

Waardoor heeft Herbalife zo'n goed resultaat?
De shakes bevatten essentiŽle voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren: vitaminen, mineralen, kruiden, eiwitten, vezels en sporenelementen. U ondersteunt hiermee het lichaam om zijn eigen weerstand te verhogen en optimaal te functioneren. U voelt zich hierdoor fit en energiek;
De shakes zijn snel en eenvoudig te bereiden en smaken fantastisch. Het programma is hierdoor makkelijk te volgen en past in ieders levenspatroon;
Persoonlijke ondersteuning garandeert resultaat. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen enz.;
Herbalife producten zijn op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediŽnten. U kunt de producten blijven gebruiken.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen gezondheid, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteine dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife