aankomen met herbalife, ondergewicht, te dun, mager, zwaarder worden, Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Met Herbalife aankomen extra gewicht


Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Kilo plus
Kilo plus extra
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
contact - bestellen - afslanken - aankomen - vitaliteit - sportvoeding
Ondergewicht tegengaan kilos aankomen - Herbalife programma aankomen

Aankomen met Herbalife

Hoewel overgewicht vaak een groter gezondheidsrisico met zich meebrengt en overgewicht sneller als een probleem wordt gezien, is ondergewicht ook zeker een ongewenste situatie.

Veel mensen hebben een problemen met het beheersen van hun gewicht. Dit kan natuurlijk allerlei oorzaken hebben.

Verantwoord aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afvallen. Met gebruik van de Herbalife producten is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd voor wat extra kilo’s. Mensen met ondergewicht eten over het algemeen extra dingen zoals wat lekkernijen extra, extra jus en vooral veel suiker. Door tekorten aan bepaalde stoffen, vraagt ons lichaam om bepaalde voeding. Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn. Veel mensen kunnen niet tegen deze toegevoegde stoffen en reageren allergisch.

Veel producten die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. De gezonde voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" gebruiken waaronder aankomen.

Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen ?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast een broodmaaltijd en de warme maaltijd een Shake (Formule 1), welke verkrijgbaar is in 5 heerlijke smaken, en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet.

Naast deze shake dient u ter aanvulling vezels en kruidentabletten  te nemen en naast de broodmaaltijden kunt u NRG-tabletten als extra aanvulling nemen.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken.

U staat dus niet op een gewichtsbeheersings-programma en u hoeft u zelf eigenlijk niet te ontzien. U komt aan met de genoemde producten.

Ter extra (lekkere) ondersteuning kunt u de proteÔne repen nemen in de smaken, vanille amandel, chocolade Pinda en citroen.


 


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

aankomen, gewicht aankomen, aankomen herbalife, aankomen gewicht, dieet aankomen, verantwoord snel en effectief aankomen, aankomen zonder zorgen, proteine dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife