Herbalife,vitaliteit,verjongen voedingssupplementen gewichtsbeheersing,afvallen,maaltijdvervanger afslanken,voedingsupplement,afvallen voedingssupplementen,gewichtstoename,gewichtsafname,voedingssupplementen herbalife,snel,gezond,afvallen,voedingsupplement,gewichtsbeheersing,sportvoeding,huidverzorging,product,producten,voedingssupplementen herbalife,distributeur,herbal-life,online,bestellen,herbalive,maaltijdvervanger,voedingssupplementen,voedingssupplement,maaltijdvervanger,dieet,dieten,lijnen Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Vitaliteit man
Vitaliteit vrouw
Vitaliteit ouderen
Supplement A
Supplement B
Supplement C
Spijsvertering
Hart programma
Snack-duo
Tea-time
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Vitaliteit , welzijn en fitter gevoel het Herbalife supplementen en gezond eten

WELZIJN VOOR DE VROUW

 VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER  

Help uw lichaam een handje.

Tegenwoordig is ons voedsel in de supermarkten niet meer de kwaliteit die het vroeger had: Gekweekt in kassen, opgegroeid in kunststof met mest i.p.v. koude grond, verbloemd met gif, kleurstoffen en glansmiddel, kortom, uw lichaam komt voedingsstoffen tekort. Vul uw tekorten aan!

Gezonde voeding zorgt ervoor dat u uw lichaam voorziet in de behoeften die het heeft, om goed te kunnen functioneren. Herbalife heeft natuur en wetenschap gecombineerd en is erin geslaagd een goede ondersteuning te bieden voor uw welzijn:

Formule 1 bevat essentiŽle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De voedingsstoffen van deze uitgebalanceerde voeding kunnen snel door het lichaam worden opgenomen. Dit pakket bevat deze Formule 1 cellulaire voeding en:
Formule 2, een mengsel van havervezels en kruiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen
Formule 3 is om het vet dat er al langer zit aan te pakken, met name rond de probleemgebieden buik, billen, bovenbenen.
Herbalifeline is vanwege de omega-3 vetzuren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige diepzeevis-oliŽn, een essentieel voedingssupplement voor ieder mens. Omega-3 wordt verondersteld positieve werking te hebben op de elasticiteit van bloedvaten, op de functie van het hart en de hersenen, op de bloeddruk en het soepel houden van gewrichten.

Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!

Het is een pakket voor een maand en bevat de volgende producten:
- 1x Formule 1 cellulaire voeding
- 1x Formule 4 vezel en kruidentabletten
- 1x cell-u-loss
- 1x New Herbalifeline

Bestel dit zeer complete voedingspakket of bestel de producten afzonderlijk.

Een uitgebreide omschrijving per product kunt u vinden bij alle producten

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife