Herbalife,vitaliteit,verjongen voedingssupplementen gewichtsbeheersing,afvallen,maaltijdvervanger afslanken,voedingsupplement,afvallen voedingssupplementen,gewichtstoename,gewichtsafname,voedingssupplementen herbalife,snel,gezond,afvallen,voedingsupplement,gewichtsbeheersing,sportvoeding,huidverzorging,product,producten,voedingssupplementen herbalife,distributeur,herbal-life,online,bestellen,herbalive,maaltijdvervanger,voedingssupplementen,voedingssupplement,maaltijdvervanger,dieet,dieten,lijnen Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Vitaliteit man
Vitaliteit vrouw
Vitaliteit ouderen
Supplement A
Supplement B
Supplement C
Spijsvertering
Hart programma
Snack-duo
Tea-time
Sportvoeding
Alle voedings-
producten
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Vitaliteit , welzijn en fitter gevoel het Herbalife supplementen en gezond eten

WELZIJN VOOR OUDEREN

 VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER  

Ouder worden en er jong uitzien!

Kent u die mensen, die er ondanks hun leeftijd jong uit blijven zien? Vol energie, een stralende lach op hun gezicht, heldere ogen, een gezonde huid?

Dat kunt u ook!

Gezonde voeding zorgt ervoor dat u uw lichaam voorziet in de behoeften die het heeft, om goed te kunnen functioneren. Iets wat u vooral op latere leeftijd aan den lijve ondervindt: moeheid, lusteloosheid, oudere huid, dat is iets dat u voornamelijk met gezonde voeding en water kunt voorkomen. Herbalife heeft natuur en wetenschap gecombineerd en is erin geslaagd een complete ondersteuning te bieden voor uw welzijn:

Formule 1 bevat essentiŽle voedingsstoffen die uw lichaam dagelijks nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De voedingsstoffen van deze uitgebalanceerde voeding kunnen snel door het lichaam worden opgenomen. Dit pakket bevat deze Formule 1 cellulaire voeding en:
Formule 2, een mengsel van havervezels en kuiden die samen een effectieve afvoer van de afvalstoffen die overblijven uit ons voedsel, bevorderen. Daardoor worden de darmen gereinigd - en een schoner spijsverteringsstelsel kan beter functioneren en dus zorgen dat de voedingsstoffen uit ons voedsel beter worden opgenomen

Vitaminen en mineralentabletten helpen om je lichaam het noodzakelijke ‘onderhoud’ te geven. Ze helpen de voedingsstoffen aan te vullen waar je zo’n behoefte aan hebt en creŽren zo een solide basis voor uw welzijn.
Formule 4 is een zeer vooruitstrevende formule, bereid uit puur natuurlijke ingrediŽnten en bevat een speciale vet-emulgator die behulpzaam is bij de emulsie van vetten voor de spijsvertering, en vezels die afvalstoffen helpen verwijderen uit het darmstelsel.
Herbalifeline is vanwege de omega-3 vetzuren, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige diepzeevis-oliŽn, een essentieel voedingssupplement voor ieder mens. Omega-3 wordt verondersteld positieve werking te hebben op de elasticiteit van bloedvaten, op de functie van het hart en de hersenen, op de bloeddruk en het soepel houden van gewrichten.

Ontdek waartoe uw lichaam in staat is als het de beste producten krijgt en geniet van uw welzijn, uw nieuwe levensstijl!

Het is een pakket voor een maand en bevat de volgende producten:
- 1x Formule 1 cellulaire voeding
- 1x Formule 2 vezel en kruidentabletten
- 1x Formule 4 fibrebond
- 1x Vitaminen en Mineralen
- 1x New Herbalifeline

Bestel dit zeer complete voedingspakket of bestel de producten afzonderlijk.

Een uitgebreide omschrijving per product kunt u vinden bij alle producten

Eet verder gevarieerde, gezonde maaltijden en neem gezonde tussendoortjes tussen uw maaltijden in.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife