Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten

Formule 1
Vitaminen &mineralen
Prote´nepoeder
Vezel&kruiden
Cell-nutrition
Cell-U-Loss
Fiberbond
Thermocomplete
NRG tabletten
Herbalifeline
Rose-ox
Aloe Vera siroop
Kruidendrank 50
Kruidendrank100
gele tabletten
Prote´ne repen
Geroosterde sojanootjes
Shakebeker
Tablettendoosje
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Gezonde voeding supplementen en producten van Herbalife voor uw lichaam

THERMOJETICS GEEL

 VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER

Thermojetics Geel tabletten

Voedingssupplement met garcinia cambogia, een sinds mensenheugenis door Indianen gebruikte vrucht. Het is een natuurlijke bron van hydroxycitroenzuur, met GFT-chroom, een essentieel sporenmineraal. Chroom helpt om een stabiele bloedsuikerspiegel te krijgen waardoor het veel eenvoudiger kan worden om van zoetigheid af te blijven. Veel mensen voelen zich moe, zwak of prikkelbaar als zij niet iets zoets eten. Dit is een signaal van een ontregelde bloedsuikerspiegel. Thermojetics Gele tabletten helpen u om minder te 'snaaien' en kan bijdragen om de vetverbranding ook 's nachts op een hoger niveau te behouden.

Veel mensen hebben een tekort aan chroom en zijn daardoor geneigd om veel suikerrijke tussendoortjes te eten om aan die 'dip' te ontkomen. Daardoor worden de problemen juist groter, omdat na elke inname van suiker weer een nieuwe 'dip' volgt! Onderbreek die negatieve spiraal door ervoor te zorgen dat het tekort aan chroom aangevuld wordt. Als er voldoende chroom aanwezig is, zullen de hersenen niet de boodschap 'behoefte aan brandstof' afgeven en krijg je geen hongergevoel.
Een pot Thermojetics Geel bevat 60 tabletten, voldoende voor 30 dagen.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright ę 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, prote´ne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŰ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife