Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten

Formule 1
Vitaminen &mineralen
Prote´nepoeder
Vezel&kruiden
Cell-nutrition
Cell-U-Loss
Fiberbond
Thermocomplete
NRG tabletten
Herbalifeline
Rose-ox
Aloe Vera siroop
Kruidendrank 50
Kruidendrank100
gele tabletten
Prote´ne repen
Geroosterde sojanootjes
Shakebeker
Tablettendoosje
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Gezonde voeding supplementen en producten van Herbalife voor uw lichaam

ROSE-OX   )

   VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER

Antioxidant voedingssupplement op kruidenbasis

In de prehistorie leefde de mens op bessen, vruchten en allerlei planten. Vandaag de dag (over)leven velen van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan.

RoseOx is het eerste product van een generatie van antioxidant voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld om samen te werken met de traditionele antioxidanten vitamine C en E en carteno´den. Zo komt er een krachtige synergie tot stand die bijdraagt aan de ondersteuning van het imuunsysteem van het lichaam.

Waarom hebben we antioxidanten nodig?
Elke dag staat ons lichaam bloot aan een bombardement van negatieve invloeden, en daar moeten we ons tegen wapenen. Onregelmatig eten, vet of zoet eten, regelmatig alcoholgebruik, roken, vaak en veel reizen, te weinig bewegen, blootstaan aan uitlaatgassen, chemicaliŰn of gifstoffen, te weinig slapen, stress, vaak verkouden zijn en niet snel weer beter worden. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat er vrije radicalen worden aangemaakt die je afweervermogen aantasten en daardoor de kans op ziekte vergroten.

RoseOx helpt bij de bescherming van de cel en versterkt de werking van andere antioxidanten. Het zorgt voor een antioxiderend waterval-effect, waardoor het beschikt over het unieke vermogen om te veranderen in een aantal progressief actieve vormen. Dit kan bijdragen tot een krachtige langdurige werking. RoseOx kan andere oxidanten, waaronder vitamine E, prikkelen tot nieuwe activiteit. Een potje RoseOx bevat 30 tabletten, voldoende voor 1 maand

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright ę 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, prote´ne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŰ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife