Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten

Formule 1
Vitaminen &mineralen
Prote´nepoeder
Vezel&kruiden
Cell-nutrition
Cell-U-Loss
Fiberbond
Thermocomplete
NRG tabletten
Herbalifeline
Rose-ox
Aloe Vera siroop
Kruidendrank 50
Kruidendrank100
gele tabletten
Prote´ne repen
Geroosterde sojanootjes
Shakebeker
Tablettendoosje
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Gezonde voeding supplementen en producten van Herbalife voor uw lichaam

NRG (eNeRGy) tabletten )

 

  VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER

NRG tabletten: puur natuur!

In de haastige wereld waarin we leven, proberen we elke dag opnieuw teveel te doen. De eerste remedie hiertegen is goede voeding en veel rust. Maar wanneer u die extra stoot energie nodig heeft, is er Herbalife die de goede kwaliteiten van guarana heeft gebundeld in de NRG tablet. De grondstof ervan komt uit dezelfde bron die al eeuwenlang is aangesproken door de Indianen van het Amazonegebied. Een mild, natuurlijk kruid dat alles in zich heeft om u overdag beter te laten presteren. NRG tabletten bevatten het allerbeste van wat ÚÚn van de meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft. Het is een fantastisch voedingssupplement voor mensen die altijd druk in de weer zijn, het helpt je alert en fit te blijven!

Ter vervanging van cafe´nerijke dranken en producten?
NRG bevat een milde vorm van cafe´ne en deze is minder belastend voor de spijsvertering; toch heeft het een verassend verkwikkend effect.

Neem per dag maximaal 4 NRG's, en neem ze 's avonds alleen als je van plan bent om lang op te blijven! Wil je direct energie, dan kun je de tabletten stukkauwen en met (veel) water nemen.

Sporters zullen blij verrast zijn met het effect van de NRG, want NRG ondersteunt herstel na inspanning wat minder spierpijn tot gevolg kan hebben.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright ę 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, prote´ne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŰ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife