Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten

Formule 1
Vitaminen &mineralen
ProteÔnepoeder
Vezel&kruiden
Cell-nutrition
Cell-U-Loss
Fiberbond
Thermocomplete
NRG tabletten
Herbalifeline
Rose-ox
Aloe Vera siroop
Kruidendrank 50
Kruidendrank100
gele tabletten
ProteÔne repen
Geroosterde sojanootjes
Shakebeker
Tablettendoosje
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Gezonde voeding supplementen en producten van Herbalife voor uw lichaam

NEW HERBALIFELINE  )

    VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER

Een eersteklas voedingssupplement op basis van diepzee visolie.

Vroeger slikten we gewoon een lepel levertraan om gezond te blijven. Tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende.

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt. Herbalifeline stelt je in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; Voedingsexperts en diverse wetenschappelijke publicaties menen dat Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een goed functioneren van het hart. Het stimuleert een stralend uiterlijk, een gladde en gezonde huid.

Alle vetten zijn toch schadelijk?
Dit is een misverstand: voedsel dat meervoudig onverzadigde vetzuren bevat, zorgt ervoor dat we Omega-3 en Omega-6 essentiŽle vetzuren binnenkrijgen. Dat zijn de goede onderdelen van vetten, die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Omega-3 vetzuren zijn nodig, maar het lichaam kan ze niet zelf aanmaken en in onze Westerse voeding zitten onvoldoende Omega-3 vetzuren. Zalm bijvoorbeeld, of haring, makreel en sardientjes bevatten dergelijke vetzuren. Maar daar eten we niet genoeg van, misschien omdat het lastig is om klaar te maken, veel geld kost of omdat de smaak minder gewaardeerd wordt. Voedingsdeskundigen adviseren om minimaal 3 x per week vette, niet verontreinigde vis te eten om aan de lichamelijke behoefte te voldoen.

Elke Herbalifeline capsule bevat 500 mg van een topkwaliteit visolie-complex, met daarin Omega-3 vetzuren, rijk aan de weldadige EPA en DHA. De lage reflux-formule voorkomt een onaangename nasmaak tijdens de spijsvertering. Dankzij de toevoeging van drie etherische oliŽn - van tijm, munt en klaver - blijft de visolie vers en zuiver.

Kleine, gemakkelijk in te nemen capsule van zachte gel, in een potje van 90 capsules

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten op een rijtje:

Omega3 essentiŽle vetzuren

  • Essentieel omdat het lichaam geen Omega3 vetzuren kan maken en ze uit voedingssupplementen moet halen;
  • Ze vormen een rijke bron van Eiscosapentaenoic Acid (EPA) en Docosahexaneoic Acid (DHA), die door het lichaam worden omgezet in prostaglandines, een soort hormoon die belangrijk is voor het functioneren van de hersenen en de ogen, en voor de lichaamscoŲrdinatie, stemming en leerprestaties;
  • Ze zorgen tevens voor een gezond cholesterol- en triglyceridegehalte in het bloed, houden de bloeddruk en het immuunsysteem op peil en werken ontstekingremmend;
  • Een lage reflux zorgt ervoor dat de visoliesmaak tot een minimum wordt teruggebracht tijdens het verteringsproces
    Kleine, zachte, makkelijk in te nemen gelcapsule.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife