Fit in Balans - onafhankelijk Herbalife distributeur   Klant login>>>

Home
Advies aanvraag
Bestellen
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sportvoeding
Alle voedings-
producten

Formule 1
Vitaminen &mineralen
ProteÔnepoeder
Vezel&kruiden
Cell-nutrition
Cell-U-Loss
Fiberbond
Thermocomplete
NRG tabletten
Herbalifeline
Rose-ox
Aloe Vera siroop
Kruidendrank 50
Kruidendrank100
gele tabletten
ProteÔne repen
Geroosterde sojanootjes
Shakebeker
Tablettendoosje
Uiterlijke verzorging
Alle Verzorgings-
producten
Zakelijke kans
Documentatie
Recepten
Gezonde voeding supplementen en producten van Herbalife voor uw lichaam

FIBERBOND (VOORHEEN FORMULE 4))

  VOOR PRIJSINFORMATIE OF OM EEN BESTELLING TE INITIEREN EN AF TE RONDEN, KLIK HIER

Deze wetenschappelijk zeer vooruitstrevende formule wordt samengesteld uit puur natuurlijke ingrediŽnten en is ontwikkeld voor een veilige en werkzame gewichtsbeheersing. Wetenschappers en voedingsdeskundigen geven het advies om meer voedingsvezels en minder vet en calorieŽn te eten om de gezondheid te bevorderen. Helaas is het typische westerse voedsel juist erg vetrijk en vezelarm.

Wat zijn voedingsvezels?
Vezels zijn het onverteerbare residu van koolhydraten dat in voeding voorkomt. Er zijn twee soorten vezels: oplosbare en onoplosbare vezels. De oplosbare vezels zijn zacht en papperig - zoals in bonen en rijst. De onoplosbare zijn hard en grof, zoals in de tarwekorrel.

Welk voedsel bevat veel vezels?
Natuurlijk voedsel is meestal vezelrijk, denk aan volle granen, noten, zaden, fruit en groenten.

Wat doen vezels in het lichaam en wat is het nut ervan?
De vezels gaan via de maag naar het darmstelsel en nemen in de dikke darm water en afvalstoffen op, waarna ze met de ontlasting het lichaam verlaten. Als je genoeg vezels eet, maakt dat de tijd dat het voedsel in het darmstelsel blijft, korter. Voedingsvezels versnellen de tijd waarin het voedsel de darmen passeert en dragen zo bij in de verwijdering van giftige en afvalstoffen uit het lichaam.

Hoe helpt de Fiberbond?
Fiberbond is een zeer vooruitstrevende formule, bereid uit puur natuurlijke ingrediŽnten en bevat een speciale vet-emulgator die behulpzaam is bij de emulsie ( oplossen) van vetten voor de spijsvertering, en vezels die afvalstoffen helpen verwijderen uit het darmstelsel.

Belangrijkste eigenschappen van de ingrediŽnten:

  Ossengalextract: vet-emulgator, draagt bij aan de emulsificatie van vetten bij de spijsvertering;

  Cellulose: zit in granen, fruit, groente, volkorenproducten en bonen, noten en zaden. Dit is behulpzaam bij het oplossen en afvoeren van afvalstoffen uit het spijsverteringskanaal;

  Appel: bevat een hoger percentage vezels dan andere vruchten en groenten, in een appel zit ongeveer 4 gram vezels, terwijl bijvoorbeeld een ananas maar 0,8 gram bevat.

  Haver: is vooral rijk aan oplosbare vezels die kunnen bijdragen aan een gezonde productie van rode bloedcellen.

 

Disclaimer: "Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Herbalife Gewichtsbeheersing Programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water en rust omvat."


Home - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Contact - Links - Achtergrondinfo - Sitemap

Copyright © 2001-2005 Fit in Balans

verantwoord snel en effectief afslanken/afvallen, afslanken zonder zorgen, afslanken dieet product, dieet afvallen, dieet recept afvallen, dieet voeding, afslanken dieet product, proteÔne dieet, herbalife distributeur Nederland en BelgiŽ, herbalife producten, informatie over dieet,  dieet voeding, vitaal afslanken, verantwoord afvallen, dieet recept, dieet afvallen, afvallen met herbalife